

SonoCon 2024 V	irtual Program and Eve	nt Sc	hedule					
Friday, October 25 – All times listed are in Pacific Daylight Time (PDT)								
1:00-1:15 pm PDT	Opening Remarks – Plenary Room							
1:15 – 1:45 PDT	Regulator Update							
1:45-2:00 pm PDT	15-minute transition							
<b>Concurrent Sessions</b>	Room 1		Room 2		Room 3			
2:00-3:00 pm PDT	Fetal Growth Restriction		1 of Litrasound in the Diagnosis X.			(Ultrasound - Scenarios ountered by Generalists		
3:00 – 3:30 pm PDT		30-minute break						
3:30 – 4:30 pm PDT	Revolutionizing Ultrasound Cl Education: Integrating an C Campus Ultrasound Outpati Clinic at Camosun College	Dn- ient				rasound: From Anatomy athology Diagnosis		
Saturday, October	26							
9:00-9:15 am PDT	Opening Remarks/Land Acknowledgement – Plenary Room							
9:20 am-10:20 am	Keynote Address							
10:20-10:50 PDT	30-minute break							
Concurrent Sessions	Room 1		Room 2	Roon		Room 4		
10:50 – 11:50 am PDT	Osteogenesis Imperfecta: In utero Diagnosis & Improving Patient Care in MFM Setting		st a Gut! Breaking n Barriers to Bowel Ultrasound	Perceptions and Experiences of Canadian Sonographers during the COVID-19 Pandemic: A National Survey		Cardiac US: LVH - More than just a hypertensive response		
11:50 – 1:15 pm		Lunch Break						
1:15 – 2:15 pm PDT	Understanding Obstetrical Soft Markers and Prenatal Screening: Significance & Implications		wel sonography in erspective of Colo vesical fistula	Breast Ultr Challenges Scann	in Breast	Cardiac US: Atrial and Ventricular Shunts in Echo		
	15-minute transition							
2:30 – 3:30 pm PDT	Creating the National Obstetrical CoE	Ass	essment of Lower Limb Arteries	Sonographic Findings in View		Cardiac US: The Right View-Assessment of RV Size and Function		
3:30 – 4:00 pm		30-minute break						
4:00 – 5:00 pm PDT	Diagnostic Approaches and Challenges in Ultrasound Imaging of Conjoined Twins - A Case Study	R	teractive Quiz! A leview of Variant dominal Anatomy			Cardiac US: AI Empowered US in 2024: The Science, The Revolution, The Impact		



## **Virtual Program at a Glance**

Sunday, October 27							
Concurrent Sessions	Room 1	Room 2	Room 3				
9:00 – 10:00 am PDT	Scan the Lump! MSK Ultrasound	Full diagnostic pediatric echocardiography protocol	Better Images, No Bias: Imaging All Body Sizes				
10:00 – 10:15 am	15-minute transition						
10:15 – 11:15 am PDT	Are We All On Board? A Panel Discussion						
11:15 – 11:45 am PDT	30-minute break						
11:45 am – 12:45 pm	Keynote Lecture and Closing Remarks–Plenary Room						

This Preliminary Program is subject to change. Please consult the SonoCon 2024 site for updates.